Dvodnevna radionica za samostalno uspostavljanje i održavanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole na Zlatiboru

Vizija Solution doo Novi Sad održaće dvodnevnu  radionicu na Zlatiboru na temu:

“Samostalno uspostavljanje i održavanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole kod korisnika javnih sredstava” u 7.12.2023. i 8.12.2023. godine. Radionica će se održati u hotelu “Buket”.

 

Cilj radionice je da se polaznicima osim teorije, sa kojom će svakako biti upoznati, približi praktična primena stečenih znanja kako na temu uspostavljanja, tako i na temu obaveznog održavanja uspostavljenog sistema finansijskog upravljanja i kontrole.

Tema će biti prezentovana na primerima iz prakse od strane predavača koji su učestvovali u izradi dokumentacije za finansijsko upravljanje i kontrolu kod brojnih korisnika javnih sredstava i imaju bogato praktično iskustvo.

Jedan od segmenata ove radionice, a možda i najvažniji, biće praktična primena stečenih znanja kroz zadatke koje će polaznici izvršavati samostalno i u grupama, i  samim tim  trenutno razrešavati dileme sa kojima se susreću.

Obuku  će održati savetnice Vizija Solution doo Novi Sad, koje su ujedno i akreditovani predavači Nacionalne akademije za javnu upravu, za oblast Interna finansijska kontrola i revizija u javnom sektoru, a koje poseduju bogato praktično i teoretsko iskustvo u uspostavljanju sistema finansijskog upravljanja i kontrole, sa čijim referencama se možete upoznati putem sledećeg linka: REFERENTNA LISTA VIZIJA sa komentarima.

Polaznici će po završetku radionice dobiti uverenje o učestvovanju na praktičnoj radionici, održanoj od strane akreditovanih predavača.

 

Nakon ove radionice održaćemo još jedan webinar 12.12.2023. godine i nakon toga zatvaramo jesenji ciklus obuka.

Naredne obuke planiramo za mart kako bi vam maksimalno olakšali izveštavanje o sistemu finansijskog upravljanja i kontrole koje ste u obavezi da izvršite do 31.03.2024. godine, za  2023.godinu.

Više informacija o radionici možete dobiti na info@vizijasolution.com ili na broj telefona 021/383-11-98 .

Kako bi se održala kvalitetna radionica broj mesta je ograničen.

Obezbedite svoje učešće na vreme!