Radionica u Novom Sadu održana je 10.11.2023. godine

Radionica na temu Uspostavljanje i održavanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole održana je, u hotelu Novi Sad, dana 10.11.2023. godine.

Ovu radionicu bi izdvojili po tome što su učesnici bile sudije, koje su došle sa svojim kolegama iz pravne i finansijske službe i dali dobar primer ostalim učesnicima da je uspostavljanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole timski rad i da cela radna grupa treba da učestvuje u ovom procesu.

 

 

 

 

 

 

 

Radionica je bila veoma zanimljiva i interaktivna, obogaćena primerima iz prakse. Polaznici su pokazali veliko interesovanje za praktičan rad, što je za rezultat imalo razrešenje nedoumica na ovu temu, razmenu iskustava i upoznavanje sa primerima dobre prakse. Komentari nakon radionice su bili pozitivni, a dileme razrešene na obostrano zadovoljstvo.

Polaznici su po završetku radionice dobili uverenje o učestvovanju na praktičnoj radionici koju su održali  savetnici Vizija Solution doo Novi Sad, a neki će i nastaviti saradnju sa nama, zbog čega smo posebno radosni.

Sva mesta bila su popunjena, a naredne radionice će biti održane:

  • 28.11.2023. u Nišu;
  • 7. i 8.12.2023.  na Zlatiboru;
  • i očekuje Vas još jedan webinar  12.12.2023. i time zaključujemo jesenji ciklus obuka.

Zahvaljujemo se učesnicima na ukazanom poverenju.