Održana radionica za FUK u Vrnjačkoj Banji

Radionica na temu Uspostavljanje i održavanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole održana je u Vrnjačkoj Banji 19. i 20.09.2023. godine.
Radionica je bila veoma zanimljiva i interaktivna, obogaćena primerima iz prakse. Polaznici su pokazali veliko interesovanje za praktičan rad, što je za rezultat imalo razrešenje nedoumica na ovu temu, razmenu iskustava i upoznavanje sa primerima dobre prakse.
Posebno nam je drago što su grupu  sačinjavali  i rukovodioci  i zaposleni kod različitih korisnika javnih sredstava, što ukazuje na probuđenu svest da je uspostavljanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole timski rad.

Polaznici su po završetku radionice dobili uverenje o učestvovanju na praktičnoj radionici koju su održali  savetnici Vizija Solution doo Novi Sad, koji su ujedno i akreditovani predavači Nacionalne akademije za javnu upravu.

Sva mesta bila su popunjena, stoga ostale zainteresovane obaveštavamo da se u oktobru održava radionica na Paliću, a o ostalim terminima bićete blagovremeno obavešteni!
Zahvaljujemo se učesnicima na ukazanom poverenju.