Radionica na temu “Uspostavljanje i održavanje uspostavljenog sistema finansijskog upravljanja i kontrole” u Vrnjačkoj Banji

Vizija Solution doo Novi Sad održaće  radionicu na temu “Uspostavljanje i održavanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole kod korisnika javnih sredstava” u Vrnjačkoj Banji, 19. i 20.09.2023.godine.

Cilj radionice je da se polaznicima osim teorije, sa kojom će svakako biti upoznati, približi praktična primena stečenih znanja kako na temu uspostavljanja, tako i na temu obaveznog održavanja uspostavljenog sistema finansijskog upravljanja i kontrole. Tema će biti prezentovana na primerima iz prakse od strane predavača koji su učestvovali u izradi dokumentacije za finansijsko upravljanje i kontrolu kod brojnih korisnika javnih sredstava i imaju bogato praktično iskustvo. Poslednji segment ove obuke, a možda i najvažniji, biće praktična primena stečenih znanja kroz zadatke koje će polaznici izvršavati u grupama i  samim tim  trenutno razrešavanje dilema sa kojima se susreću.

Obuku održavaju savetnice Vizija Solution doo Novi Sad, koje su ujedno i akreditovani predavači Nacionalne akademije za javnu upravu, za oblast Interna finansijska kontrola i revizija u javnom sektoru, a koje poseduju bogato praktično i teoretsko iskustvo u uspostavljanju sistema finansijskog upravljanja i kontrole, sa čijim referencama se možete upoznati putem sledećeg linka: referentna lista.

  Polaznici će po završetku radionice dobiti uverenje o učestvovanju na praktičnoj radionici.

Više informacija o radionici možete dobiti na info@vizijasolution.com ili na broj telefona 021/383-11-98 .

Broj mesta je ograničen.