Praktična radionica za FUK I javne nabavke od 5.03. – 7.03.2024. na Zlatiboru

 

U periodu od 5.03.-7.03.2024. godine održali smo trodnevnu radionicu na temu: FUK-OBAVEZNO IZVEŠTAVANJE MINISTARSTVA FINANSIJA DO 31.03.2024. I NOVINE U JAVNIM NABAVKAMA na Zlatiboru.

Radionicu za FUK su održali akreditovani predavači Nacionalne akademije za javnu upravu i savetnice Vizije Dragana Mihaljica i Mila Velicki, dok su radionicu za javne nabavke održali stručnjaci iz ove oblasti, gospođa Ana Antić, članica Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Đorđe Belenzada -konsultant za javne nabavke sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom iz ove oblasti.
Nama je praktičan pristup svakoj temi veoma važan, stoga je i ova radionica imala takav koncept, bila je veoma interaktivna i polaznici su razmenjivali iskustva, a kroz segment pitanja razrešili dileme i nedoumice.
Polaznicima su uručena uverenja o pohadjanju praktične radionice za finansijsko upravljanje i kontrolu održane od strane akreditovanih predavača Nacionalne akademije za javnu upravu.
 Posebno nam je drago što se sve češće prijavljuju članovi radne grupe u većem broju, što dokazuje da smo probudili svest o tome da je izrada dokumentacije za FUK timski rad, a ne posao za jednog čoveka u ustanovi.
Zahvaljujemo se polaznicima na ukazanom poverenju i divnoj saradnji i radujemo se narednim susretima.