Praktična radionica za FUK I javne nabavke od 13.03. – 15.03.2024. na Paliću

 

U periodu od 13.03.-15.03.2024. godine održali smo trodnevnu radionicu na temu: FUK-OBAVEZNO IZVEŠTAVANJE MINISTARSTVA FINANSIJA DO 31.03.2024. I NOVINE U JAVNIM NABAVKAMA na Paliću.

Radionicu za FUK su održali akreditovani predavači Nacionalne akademije za javnu upravu i savetnice Vizije Dragana Mihaljica i Mila Velicki, dok je radionicu za javne nabavke održao Branislav Cvetković-službenik za javne nabavke sa dugogodišnjim iskustvom u javnim nabavkama, a takodje i dugogodišnjim iskustvom na mestu člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.
Nama je praktičan pristup svakoj temi veoma važan, stoga je i ova radionica imala takav koncept.
Radionica je protekla u pozitivnom raspoloženju, bila veoma interaktivna, polaznici su pokazali interesovanje za sve teme, stoga smo kroz pitanja i praktične primere otklonili sve nedoumice i dileme.
Velika nam je čast što su nam, već drugi put, ukazali poverenje članovi radne grupe za finansijsko upravljanje i kontrolu  Filozofskog fakulteta iz Kosovske Mitrovice i radujemo se daljoj saradnji. Takođe nam je drago što se odazvao veliki broj učesnika iz sudova i tužilaštva.
Polaznicima su uručena uverenja o pohadjanju praktične radionice za finansijsko upravljanje i kontrolu održane od strane akreditovanih predavača Nacionalne akademije za javnu upravu.
Zahvaljujemo se svim polaznicima na ukazanom poverenju i lepim komentarima i  radujemo se narednim susretima.