Vizija Solution je proslavila 3. rođendan

Vizija Solution doo Novi Sad dana 30.10.2021. godine proslavila svoj 3. rođendan!

Veoma smo ponosni na rezultate koje smo ostvarili do sada.

U toku prethodne tri godine stekli smo akreditaciju Nacionalne akademije za javnu upravu. Takođe smo zadobili poverenje  i preporuke brojnih korisnika javnih sredstava koji su prepoznali kvalitet u pružanju usluga,  znanju koje nesebično prenosimo i prilagođavanje potrebama i mogućnostima klijenata. Dobra komunikacija sa klijentima i  prepoznavanje njihovih potreba je ključ uspeha.

Samim tim stekli smo dobre reference radom na brojnim projektima implementacije sistema finansijskog upravljanja i kontrole kod različitih korisnika javnih sredstava, kako iz sektora lokalne samouprave, tako i iz oblasti zdravstva, kulture, obrazovanja, socijalne zaštite, pravosuđa i komunalne delatnosti.

Obučili smo veliki broj zaposlenih, kako na temu implementacije sistema u praksi, tako i na temu održavanja implementiranog sistema.

Zahvaljujemo se svim klijentima, partnerima i saradnicima na divnoj saradnji i ukazanom poverenju. U narednom periodu nastojaćemo da budemo još bolji i da unapredimo kvalitet u pružanju naših usluga,  i podignemo ga na viši nivo.

TIM VIZIJA SOLUTION